Webudvikling
programmering

webudvikler til hjemmeside og webshop

Som erfaren webudvikler kan vi programmere i mange forskellige programmeringssprog, så du altid får et resultat der passer til den platform du ønsker at være på.

Som elektroingeniør med speciale indenfor programmering, udvikling, databehandling og databaser, samt mange års erfaring inden for hjemmesideprogrammering kan vi levere et gennemarbejdet resultat.

En hjemmeside er mere end bare et flot design. Der ligger meget bagved, loadtime, SEO, brugervenlighed, de små detaljer, analyse, automatisering osv. Alt dette er noget man ikke umiddelbart ser, men som betyder alt i det store sammenhæng. Derfor er det en god idé at lade en erfaren webudvikler klare opgave for dig, så alt er gennemtænkt fra dag ét.

Vi holder os altid opdateret inden for de nyeste trends inden for webudvikling og søgemaskineoptimering, og deltager i workshops, kurser, foredrag og undervisning, så vores viden aldrig bliver forældet. Når man snakker webudvikling, må intet være overladt til tilfældigheder, derfor vil vi aldrig aflevere et resultat, som ikke er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Vi er perfektionister og har både øje for de små detaljer og det store overblik. Derfor er der ingen hurtige lappeløsninger, kun gennemarbejdet slutresultater hvor der er kælet for detaljen.

Vi kan også skrive dine tekster og lave det grafiske udtryk til hjemmesiden, så du får det samlet i én løsning.

Helheden gør forskellen
Gør indtryk
Det tager kun 2 sekunder for en potentiel køber at danne sig et indtryk af din hjemmeside.
Sæt aftryk
Det handler altid om at skabe værdi for din kunde. Værdi for kunden er lig med vækst for dig.
Skab vækst
Med den helt rigtige kombination af design, funktionalitet og kommunikation, skaber du vækst.